Bonzai Nedir? ve Bırakma Süreci

Bonzainin tanımını yapabilmek çokda münkün değil, çünkü piyasada Bonzai diye bilinen uyarıcı madde aslında büyümeyen bir ağaç çeşididir.Ancak ülkemizde merdiven altı diye tabir edilen yerlerde üretimi yapılan sentetik bir maddedir.Yavşan otunun tarım ilaçlarına yatırılarak ayrıca içerisine bildiğimiz aseton, çakmak gazı, fare zehiri, soğutucu vb. maddeler katılarak ve bağımlılık yaratması için ilave madde olarak eroin katılıp piyasaya servis edilen bir madde çeşididir.

Son yıllarda kalp krizi nedeni ile genç yaşta ölenlerin artmasına sebep olan Bonzai içildiğinde kullanıcıda 15-30 saniye arasında başlayan etkileri; kontrolü kaybetme,aşırı boğaz ve dudak kuruluğu, halsizlik, zihinsel sarsıntı ve dengesizlik, aşırı korku, tedirginlik hissi yaratmakta olup, dakikalar geçtikçe vücutta ve yüzde kan çekilme, halisülasyon ve en önemlisi ÖLÜM TRİBİ diye tabir edilen bonzai etkileri...

Peki kullanıcı içmediğinde?
Sırt, kemik, eklem ağrıları ile başlayan süreç bir süre sonra nedensiz öfkelenmeler, terlemeler, aşırı depresyon ve şüphe hissi.

Bonzai'nin yarattığı güçlü ve tehlikeli kalıcı etkileri yüzünden isminin birçok yerde "Jamaica" olarak daha göze ve kulağa hoş gelen tabirle anılmasıda hepimizi rahatsız etmekte.

Toplumda kullanıcı ve kullanıcının ailelerini meşgul eden bonzai ve Jamaica'nın çözümünü bulamayacağız algısını Narconon Merkezine gelen öğrencilere uyguladığımız vitamin takviyeleri, eğitmenlerimizin verdiği Asistler Detoks ve zihin eğitimleri ile dışarıda yaşanılan olumsuzlukların üzerini örtüyor.

Ağır depresyon hislerinden, şüphelerden arındırmak için Detoks ve Mental eğitimlerine ağırlık veriyoruz.