Eroin Nedir? ve Bırakma Süreci

(NARCONON PROGRAMI İLE EROİN KRİZİ DENİLEN SAHTE ALGIYA SON)

Her nekadar morfinden kimyasal yollarla elde edilen uyuşturucu bir madde olarak bilinsede kullananlar arasında ilk zamanlar keyif veren, sıkıntılardan birazda olsa kurtulmaya yarayan toz parçası olarak tanımlanır.

Eroinin etkisini, ilk zamanlarda kullanıcılara verdiği keyfi, belli bir süreçden sonra kullanan kişilere korku veren eroin krizi denilen algıya dönüştürdüğü kullanan kişiler tarafından bilinmektedir.İçilmediği zamanlarda vücudun çeşitli yerlerinde kasılmalar, baş ağrıları, eklem ağrıları, yaşanılan hayattan bıkma isteği, bezginlik, depresyon hissi yaratmakta olup, kullanan insanı tekrardan kendine çeken cazibesi mevcuttur.

Ancak sonuç itibari ile en başta sağlık problemleri olmakla birlikte, eroinin zararları kişiye düşünce yetisini, algılamasını, ailesini, parasını temiz kalmayı başarmış arkadaşlarını eğitim ve iş hayatını, sosyal hayatını, onurunu, gururunu, kişiliğini vb.Bunun gibi doğru giden birçok şeyini kaybetmesine neden olduğunuda toplum olarak çok net görebiliyoruz.

Çevrede yaygınlaşan çözüm yok algısına ters olarak Narconon Programında ilk 72 saatte, dışarıda yaşanılan yoksunluk sürecinde çekilen ağrılar, sızılar yerine;sadece biraz yorgunluk hissi ile bir sonraki aşama olan Detoks aşamasına hazırlanmak mümkün.

Eroinden kurtulmanın yolu halk arasında bilinenlerin tam aksine (Çip veya palet, Elektro Shock, Antidepresanlar vb.) ilaçsız Narconon Program ile mümkündür.