Esrar Nedir? ve Bırakma Süreci

Bilim adamları ve halk arasında çok hafife alınan hatta adeta teşfik edercesine "esrar ottur zararı yoktur" gibi söylemlerle şeker hastalarına iyi gelir ve bazı hastalıkları yavaşlatır gibi kullanım arttırılmasına neden olan söylemlerle piyasada rabet gören uyuşturucu bir maddedir.

Algılamaları ve hareketleri kısıtlanır, çok fazla halüsinasyon görünmesine ve bunlarla başa çıkılmadığına paronoyaların artmasına sebep olur.Esrar şizofreni başlangıçlarının en büyük tetikleyicisidir.Kullanıcılar boyut diye tabir ettiği astral seyahatlere bile esrar kullanımından sonra çok rahat çıkabilmektedir.

Elbetteki bunların kullanım oranı ve süresi arttıkça telafisi olmayan bir yola doğru büyük adımlarla hızlı bir şekilde gittiklerinin farkında değillerdir.Halbuki madde bağımlılığı bir hastalık değilken ve bundan kurtulmanın bir çaresi varken madde kullanımına devam ettikçe ve bunların etkilerini kontrol edemez hale geldikçe bir hastalığın pençesine düşmeleri an meselesidir.

Madde kullanımında alkol gibi esrarda başlangıç noktasıdır.Hayatınıza bir şizofren olarak herşeyden habersiz devam etmek istemiyorsanız bundan ilaçsız Narconon programı ile mümkündür.