LSD Nedir? ve Bırakma Süreci

Lsd çok güçlü ve bir kimyasal madde olup ruh halini değiştiren kimyasal bir bileşendir.Liserjik asitten üretilir.Laboratuarlarda kristal formu yapılmaktadır. Üretilen bu formlar dağıtım için SIVI hale dönüştürülür.Halk dilindeki bir diğer ismiyse asit olarak geçmektedir. Bu madde sokakta küçük tabletlerde veya jelatin kareli pullarda satılır Lsd'nin her ne kadar bağımlılık yapan bir uyuşturucu kabul edilmesede bir kez kullanılırsa bile deneyemleyen kişi üzerinde kalıcı etki yapar. Lsd aslı 1938 yıllarına dayanır ilk zamanlar bir ilaç firmasında kan akışını hızlandırmak ve şizofreni için ilaç yapımı üzerinde çalışan firma tarafından üretilir.Fiziksel etkileri ise vücut ısısında artış, ağız kuruluğu, iştah kaybı, kalp atışının hızlanması ve kan basıncının yükselmesi, göz bebeklerinde büyüme yapıp uykusuzluk, titreme ve terleme yapar.Yoğun halüsinasyon ve bulunduğun zaman diliminden ayrılma şuur kaybı yapıp bilinç kapanıklığına sebep olur.
Narconon ilaçsız bırakma programı ile bu maddeyi bırakmanız mümkündür.