Bize Ulaşmak İçin: destek@kurtulusvakfi.com

0(850) 304 23 23

Misyonumuz

Kurtuluş Vakfı,

Ülkemizde 4 senedir Narconon Türkiye eğitim ve Rehberlik programıyla bir çok madde bağımlısı gencimize hiçbir şekilde ilaç kullandırtmadan hayata tertemiz döndürmeyi başaran bir ekibin bir araya gelmesiyle oluşmuş , insanlığın hizmetinde olan bir yapıdır.

Zorluğun ne demek olduğunu , yine o zorluğu çekmiş olanlar anlayacaktır düşüncesiyle , gocunmadan , yorulmadan , gayretli ve istekli bir şekilde sizlerin sayesinde umut dolu ellerimizi umuda ihtiyacı olanlar için açıyoruz.

Kurtuluş Vakfı olarak, Narconon İnternational programıyla birlikte Madde Bağımlısı gençlerimize hiçbir ilaç kullandırtmadan , %84 başarı ortalamamızla hizmet vermeye devam ediyoruz. 3 ile 4 ay arasında süren rehabilitasyon sürecinden sonra tertemiz bir hayatın kapılarını gençlerimize sonuna kadar aralıyoruz.

Vakfımız Balıkesir Edremit' te uyguladığı eğitim programı yanı sıra, Ülkemizin insanlarının yaralarına merhem olmak adına yardımlar düzenliyor ve gelen her bağışı ihtiyaç sahiplerine eksiksiz bir şekilde ulaştırıyor.