Vizyonumuz

Ülkemizin kanayan yarası Uyuşturucu . uyarıcı ve alkol bağımlılığı batağında olan gençlerimize destek ve ilaçsız rehberlik eğitimi vererek; toplumuza daha faydalı bireyler sunmak istiyoruz.

Bu amaç doğrultusunda bulunan merkezimizde günden güne artan öğrenci sayımızla birlikte, mezun olan öğrencilerimizin arasından eğitmenler yetiştirmek , yine Narconon Programıyla bağımlılık sürecini ilaçsız bir şekilde bitirip mezun olan öğrencilimizden ekipler kurarak başka alanlarda yardım bekleyen insanlarımıza da ulaşmak hedeflerimiz arasındadır.

"İnsanlara yardım etmeyi severiz ve bir insanın onun gündüzlerini karartan gölgelerinden kurtulduğunu görmek bizim hayatımızdaki en büyük zevktir."

Düşüncemizle , yapacaklarımızı planlı , disiplinli , özverili ve mutluluk içerisinde gerçekleştirerek insanlığa ve ülkemize faydalı bir vakıf olarak hedeflerimize ilerlemek niyetindeyiz.